Вінницький Інститут Економіки, ВІЕ

Зустріч з стейкхолдерами: ТОВ "ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР "ЕНЕРГООБЛІК"

23 листопада 2023 року відбулася робоча зустріч завідувача кафедри економіки, обліку та оподаткування ВННІЕ ЗУНУ Віктора Пилявця та професора кафедри Валентини Ясишеної із стейкхолдерами, у особі фінансового директора - Юлії Западнюк та головного бухгалтера - Валерії Шайтанової ТОВ "ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР "ЕНЕРГООБЛІК".

Під час зустрічі було обговорено питання підготовки фахівців у сфері обліку і оподаткування, які б відповідали сучасним вимогам, а також йшлося про практичну реалізацію освітньої програми з обліку і оподаткування. Юлія Западнюк акцентувала особливу увагу на здобутті майбутніми фахівцями необхідних компетентностей та навичок, вміннях сучасного бухгалтера, які студенти можуть отримати в процесі навчання за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування». Пані Юлія згадала, що вона є випускницею нашого навчального закладу за спеціальністю «Облік і оподаткування» та відмітила незабутні моменти свого студентського життя. Валерія Шайтанова, зазначила, що нині ринок праці дедалі більшою мірою очікує від випускників вмінь та навичок роботи з різного роду програмними продуктами, що особливо актуально за сучасних умов цифровізації економіки. Загалом, роботодавці відмітили нестачу у фахівцях, що загострилася у зв’язку із військовим вторгненням рф та важливості посилення практичної складової освітнього процесу.

Підсумовуючи роботу зустрічі, було наголошено, що процедура обговорення освітніх програм буде регулярною. Щиро дякуємо Юлії Западнюк та Валерії Шайтановій за можливість обговорення важливих питань підготовки фахівців.