Вінницький Інститут Економіки, ВІЕ

Зустріч викладачів та студентів кафедри економіки, обліку та оподаткування зі стейкхолдерами (компанія IT-Enterprise)

08 листопада 2023 року відбулася онлайн-зустріч студентів та викладачів Вінницького навчально-наукового інституту економіки Західноукраїнського національного університету зі стейкхолдерами, у якості яких виступили представники компанії IT-Enterprise. Ця компанія –лідер в галузі розробки ІТ-рішень, і вони мають понад 30-річний досвід у сфері автоматизації бізнес-процесів.

IT-Enterprise спеціалізується на створенні найскладніших ERP-систем, які успішно використовують відомі українські компанії, такі як Interpipe, Ferrexpo, ROSHEN та інші. Компанія також активно підтримує розвиток малого та середнього бізнесу та бюджетних установ, створюючи потужні програмні продукти ERP-класу «MASTER». Ці продукти – це гнучка та високопродуктивна платформа для бухгалтерського обліку та управління бізнесом, що може задовольнити потреби підприємств різних форм і розмірів.

У рамках зустрічі студентів та викладачів кафедри відбулося обговорення практикоорієнтованості освітніх програм кафедри економіки, обліку та оподаткування. Учасники обговорили актуальні тенденції у сфері обліку та оподаткування, а також основні виклики, з якими стикаються випускники цих спеціальностей на ринку праці. Викладачі та студенти отримали цінний відгук від стейкхолдерів щодо важливості практичних навичок та знань у цих галузях. Дискусії на зустрічі сприятимуть вдосконаленню навчальних планів та покращенню якості освіти, що надається студентам у галузі обліку, економіки, підприємництва.

Також на зустрічі були обговорені можливості навчання студентів, сертифікації їх знань та доступу до навчальних матеріалів компанії. Бізнес-тренери IT-Enterprise підкреслили важливість володіння сучасними інформаційними системами для фахівців у галузі обліку, економіки та фінансів, і надали студентам можливість розширити свої знання та навички.

Ми щиро вдячні IT-Enterprise за їхню важливу роль у розвитку української IT індустрії та освіти. Сподіваємося на подальшу співпрацю та на наступні захоплюючі проекти, які разом ми зможемо реалізувати!

 
Дякуємо ЗСУ!

Колективи ВННІЕ ЗУНУ та ВСП "Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ"

Детальніше >>
 
День захисників і захисниць України, Козацька Покрова

Дякуємо ! Дякуємо! Дякуємо!

Детальніше >>
 
Турнір з пейнтболу

Студенти ВННІЕ ЗУНУ прийняли участь

Детальніше >>
 
Емоційно -психологічне відновлення студентів.

Емоційно -психологічне відновлення студентів.

Детальніше >>
 
Волонтерство

ВННІЕ та ВСП ВФКЕП ЗУНУ передали балістичний шолом

Детальніше >>
 
До уваги студентської громади ВННІЕ ЗУНУ!!!!

До уваги студентської громади ВННІЕ ЗУНУ!!!!

Детальніше >>