Вінницький Інститут Економіки, ВІЕ

«Сила в Єдності» – благодійний ярмарок ВННІЕ та ВФКЕП ЗУНУ

«Сила в єдності !» це не просто гасло – це реалії українського сьогодення, адже лише разом ми здатні справлятися із надважкими завданнями, лише разом ми здатні допомогти, лише разом ми здатні здійснювати мрії !

В умовах повномасштабної війни в будь-якій галузі працювати надзвичайно складно. У закладів освіти ці складнощі – особливі. Адже процес навчання та виховання не можна ставити на паузу, університети та коледжі продовжують вдосконалюватися професійно та роблять все, щоб наші студенти були вмотивовані для навчання та допомоги, щоб в міру власних можливостей наближати Перемогу України, щоб не стати «втраченим поколінням», адже наша сила у єдності!

Саме тому 10 жовтня Вінницький навчально-науковий інститут економіки та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва Західноукраїнського національного університету об’єдналися для допомоги ЗСУ та військовослужбовцям, які перебувають у нашому місті на лікуванні та реабілітації і провели благодійний Ярмарок «Сила в Єдності». Дякуємо всім, хто організував, випікав, готував, продавав, допомагав, купував, хто «вболівав» за успіх спільної праці!!! Усі виручені кошти буде передано на потреби ЗСУ та реабілітаційних закладів.

ВСІ ФОТО

 
Дякуємо ЗСУ!

Колективи ВННІЕ ЗУНУ та ВСП "Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ"

Детальніше >>
 
День захисників і захисниць України, Козацька Покрова

Дякуємо ! Дякуємо! Дякуємо!

Детальніше >>
 
Турнір з пейнтболу

Студенти ВННІЕ ЗУНУ прийняли участь

Детальніше >>
 
Емоційно -психологічне відновлення студентів.

Емоційно -психологічне відновлення студентів.

Детальніше >>
 
Волонтерство

ВННІЕ та ВСП ВФКЕП ЗУНУ передали балістичний шолом

Детальніше >>
 
До уваги студентської громади ВННІЕ ЗУНУ!!!!

До уваги студентської громади ВННІЕ ЗУНУ!!!!

Детальніше >>