Вінницький Інститут Економіки, ВІЕ

Випуск магістрів 2018!

17 березня 2018 року в Вінницькому навчально-науковому інституті економіки Тернопільського національного економічного університету відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів денної та заочної форми навчання усіх факультетів.

Більше ста випускників за чотирма спеціальностями отримали довгоочікувані дипломи. З цією важливою подією привітав їх директор ВННІЕ ТНЕУ, д.е.н., професор Погріщук Борис Васильович, побажавши кожному реалізувати себе у житті, постійно примножувати свої знання і вміння, берегти себе й своїх рідних, бережливо ставитися до цінностей і духовних і матеріальних. Також з вітальним словом щодо успішного закінчення навчання та отриманням дипломів виступили завідувачі кафедр та куратори груп!

Чудовими дарунками для всіх присутніх стали пісенні вітання від студентки коледжу Березюк Ольги та запрошеного юного співака Голубенка Давида, запальний танець у стилі Табла від колективу «Ліса» та гарні і мелодійні звуки саксофону від Дмитра Кошельника. Квіти і сяючі посмішки – все це створювало атмосферу піднесення, незабутніх миттєвостей життя. Також не забули про церемонію перекидання кисточки на академічній шапочці, яка супроводжувалась гімном магістрів «Гаудеамус». Свято закінчилося, але святкові емоції, приємні спогади про навчання залишаться на все подальше життя.

Нам залишається вірити в те, що випускники дійсно пам’ятатимуть рідний університет в якому провели своїх п’ять з половиною найдивовижніших років життя! Успіхів їм, щасливої життєвої дороги, Божого й батьківського благословення! В добру путь, магістри!