Вінницький Інститут Економіки, ВІЕ

Випуск магістрів 2017

04 березня 2017 року в Вінницькому навчально-науковому інституті економіки Тернопільського національного економічного університету відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів денної та заочної форми навчання усіх факультетів.

Сто двадцять два випускника за чотирма спеціальностями отримали довгоочікувані дипломи. З цією важливою подією привітав їх директор ВННІЕ ТНЕУ, д.е.н., професор Погріщук Борис Васильович. Він побажав кожному реалізувати себе у житті, промовив мудрі настанови постійно примножувати свої знання і вміння, берегти себе й своїх рідних, бережливо ставитися до цінностей і духовних і матеріальних. Також з вітальним словом щодо успішного закінчення навчання та отриманням дипломів виступили завідувачі кафедр та куратори груп!

Чудовим дарунком для всіх присутніх стали пісенні вітання випускників і студентів інституту та коледжу. Квіти і сяючі посмішки – все це створювало атмосферу піднесення, незабутніх миттєвостей життя. Свято закінчилося, але святкові емоції, приємні спогади про навчання залишаться на все подальше життя.

Нам залишається вірити в те, що випускники дійсно пам’ятатимуть рідний університет та факультет, на якому провели своїх п’ять з половиною найдивовижніших років життя! Успіхів їм, щасливої життєвої дороги, Божого й батьківського благословення!!!