Вінницький Інститут Економіки, ВІЕ

Вінницька Студентська Весна 2016

У Вінниці у День Європи в Україні відбувся найчисельніший студентській фестиваль «Вінницька Студентська весна 2016». Особливістю проведення у цьому році стало те, що фестиваль відбувся на відкритій професійній сцені на Європейській площі міста під девізом «Європа починається з мене».

Організаторами фестивалю виступили громадська організація «Розвиток. Розвиток» за підтримки Вінницької міської ради.Сприяли проведенню заходу управління у справах сім`ї, молоді та спорту ОДА, відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, та Вінницька молодіжна рада.

Фестиваль «Вінницька Студентська весна 2016» стартував з Європейської площі. Талановита та активна молодь привітала святковим парадом вінничан, гостей з Європи та офіційні делегації, що прибули до Вінниці. Після завершення офіційного відкриття спільним парадом студентство вирушило на Майдан Незалежності, де разом з вінничанами та гостями міста виконали Гімн України.

У гала-концерті «Вінницька Студентська весна» були представлені найкращі та найактивніші студенти вузів міста. Команди ВННІЕ та ВКЕП ТНЕУ також прийняли участь у фестивалі та гідно представили свої навчальні заклади. Наші студенти продемонстрували свою неповторність, талановитість та багатогранність. Також кожен бажаючий мав можливість ознайомитись з презентацією навчальних закладів міста на виставці «Європейська освіта».

На завершення фестивалю тисячі вінничан разом зі студентами прийняли участь у флешмобі „Європа в серці”!