Вінницький Інститут Економіки, ВІЕ

Битва ерудитів Вінниччини у ВІЕ ТНЕУ

28 листопада у Вінницькому інституті економіки було шумно , як у вулику, до інституту з’їхались гості з усього міста. Студентська молодь змагалась за звання кращих в інтелектуальній грі, відомої ще за часів СРСР, Що? Де? Коли? на кубок ВІЕ ТНЕУ.

Гра почалась із побажання удачі усім гравцям, адже саме «удача» була першою відповіддю на питання. Все пройшло відповідно до стандартів гри, ведучий зачитував питання, потім починався відлік часу, а саме однієї хвилини, по закінченню якої чарівна помічниця, іменована за правилами «ластівка», Наталія починала збирати відповіді.

За почесне перше місце змагались 10 команд, і це таки дійсно було змагання, тому що організаторам прийшлось задавати додаткові питання, щоб визначити кращого. Гідними перемоги виявились студенти Вінницького торговельно-економічного інституту, друге місце завоювали господарі навчального закладу, який приймав почесних гостей, Вінницький інститут економіки ТНЕУ, бронза перейшла до Вінницької філії КНУКіМ.

«Все пройшло, так як ми і запланували, - коментує депутат СПВ Монастирська Олена, - я вдячна своїм колегам, що відгукнулись на запрошення прийняти участь у грі та організували достойні команди. Також хочеться відмітити тих, хто підтримав нас, а саме книгарню «Є», Ігроманію та КС «Академія», за надані подарунки, управління сім’ї та молоді, ВДТ6 та myvin.ua за інформаційну підтримку».

Адміністрація інституту виражає щиру вдячність усім гостям даного заходу та сподівається на товариську співпрацю і надалі.

По імені: Розмір Дата публікації  
3.jpg 161 KB 05-12-2012 22:16   
2.jpg 161 KB 05-12-2012 22:15   
1.jpg 161 KB 05-12-2012 22:15